Tabula Rasa

ECD bedacht door zorgprofessional

Wat maakt rapporteren in de zorg zo belastend en moeilijk? Hoe kan het makkelijker én beter? Aan de hand van een Design Sprint hebben we het probleem verhelderd en aan een oplossing – voor het ECD – gewerkt: de Tabula Rasa-methodiek. In dit proces hebben wij als softwareleverancier voor de zorg, theorie en praktijk met elkaar verbonden door samen te werken met zes zorginstellingen (onder andere beschermd wonen, jeugdzorg en verstandelijk gehandicaptenzorg) en onderzoekers van de Hogeschool Arnhem Nijmegen.
Handen wassenCurology

Excellente support en corona maatregelen, hoe werkt dat?

MEXTRA volgt de landelijke corona maatregelen. Vanuit huis bieden wij excellente support, zoals u van ons gewend bent. Ook al is dat soms een beetje wennen.
PGO of cliëntportaal?

Betrokken cliënten met een PGO of cliëntportaal?

Cliënten betrekken in het zorgdossier is een spannend onderwerp voor veel zorgprofessionals. Is een 'kijkdoos-oplossing' dan wel voldoende?

Communiceren wordt rapporteren

Hoe kan je het voor zorgprofessionals zo makkelijk mogelijk maken? Hoe zou een tool dat communiceren en rapporteren bij elkaar brengt er uit kunnen zien?
Voorkom datalekken via e-mailJonah Pettrich

Voorkom datalekken via e-mail

In de praktijk van alle dag is een foutje snel gemaakt. Wat kan u doen om een datalek via e-mail te voorkomen? Goede software is niet de enige oplossing.
Roze Woensdag (http://www.rozewoensdag.nl)

Roze woensdag en diversiteit

Traditiegetrouw vieren we Roze woensdag tijdens de Nijmeegse vierdaagse. Een feest van diversiteit. Hoe gaat je om met het spanningsveld tussen eenheid en diversiteit?
Hoe borgt u veilige overdracht in de vakantie periode?Foto van Vicko Mozara

Hoe borgt u veilige overdracht in de vakantie periode?

In de vakantieperiode wordt er altijd veel gebruik gemaakt van invalkrachten. Juist in zo'n drukke periode is een goede overdracht onmisbaar.
Tips om aan de AVG te voldoen

AVG voor ECD

De AVG kan kopzorgen veroorzaken wanneer je niet goed begrijpt wat er van je verwacht wordt. In dit blog delen we praktische informatie. Want hoe zit het nu precies met de AVG en een ECD? Ook al is uw EDC ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd,…