Klant in de lead

Starten met 1 cliënt vanaf € 3,50

Snel - Meer tijd voor de cliënt

Safe - Veilig & Grip op de zorgadministratie

Simpel - Overzichtelijk en Persoonlijke support

 

De voordelen van Mextra

Geen apart cliëntportaal. Iedereen werkt in dezelfde omgeving.

Klant ervaring:

“Voor mij is Mextra een helpende manier van ondersteuning bij het werken aan mijn doelen.

Samen met de customer support medewerker stelden we het Samenwerkplan op, waarbij we in de vorm van een hoofddoel en de daarbij behorende concrete subdoelen, de richting bepaalden van waar ik aan wilde werken. Dit biedt mij houvast en geeft richting.

“Waar in mijn opgebouwde jaren aan hulpverlening en verscheidene hulpverleningsinstanties, rapportages altijd beperkt bleven tot de hulpverlener, maakt dit rapportagesysteem het in tegenstelling tot wat ik gewend ben, inzichtelijk, overzichtelijk en transparant voor alle betrokkenen.”

Belangrijk, niet alleen om alle neuzen dezelfde kant op te houden of om goed te kunnen volgen of we met elkaar nog werken aan de opgestelde doelen maar ook vanwege het gevoel van vertrouwen.

“De positie van ‘cliënt’ zijn heeft iets kwetsbaars en waar vertrouwen vaak toch al een issue is, draagt de transparante manier van werken in Mextra als ook de eigen regie, voor mij daarin bij aan een bepaald gevoel van veiligheid.”

“Bovendien houdt het dagelijks rapporteren mij ook actief in het werken aan mijn doelen. En is het handig om een (digitaal) overzicht te hebben om waar nodig terug te kunnen lezen.

En door soms een reactie te krijgen op de door mij geschreven rapportage, voelt het ook meer als ‘samen doen’. Dat ik niet, zodra de support medewerker de deur weer uit is, ik er alleen voor sta. Maar dat je ook buiten de contactmomenten om, door zo’n berichtje in verbinding blijft en dit meer het gevoel geeft van er samen voor gaan. Zo kan een enkel zinnetje van ‘wat goed dat het gelukt is!’, voor mij al groots van betekenis zijn. Daarnaast kunnen, met toestemming, ook andere hulpverleners en/of het netwerk inloggen en meelezen. Dus op eigen kracht maar wel sámen!

Bekijk hieronder meer ervaringen met Mextra

Ook de voordelen van Mextra ontdekken? Plan een demo en we laten je graag zien hoe dit werkt.

Mextra Demo