Expertise MEXTRA consultants

Als zorgorganisatie is het van belang om de cliënt voorop te stellen. Het leveren van goede zorg gaat vaak verder dan alleen het contact tussen professional en cliënt. Veel stakeholders spelen een rol, met elk hun eigen belang. Werkwijzen en processen zijn door de jaren heen aangepast, waardoor deze inefficient kunnen werken voor een cliënt. We verminderen de regeldruk voor medewerkers.

MEXTRA Consultancy

MEXTRA Software is een uitgebreid en flexibel cliëntdosieer met veel mogelijkheden. Wilt u zeker weten dat alle mogelijkheden van het programma bij u bekend zijn? Dan staan onze consultants altijd voor u klaar!

Softwarepakket van MEXTRA

Om het softwarepakket van MEXTRA zo efficiënt mogelijk te laten aansluiten op uw werkwijze, regels en het beleid binnen uw zorgorganisatie, helpen onze consultants met advies en uitvoering.

  • Stap 1: Een optimalisatiescan en persoonlijk gesprek om de werkwijze onder de loep te nemen.
  • Stap 2: Onze consultants geven advies op noodzakelijken optionele aanpassingen.

We komen samen tot een optimale MEXTRA-inrichting wat aansluit bij uw organisatie!

[agileform id="5753290943889408"]

Procesoptimalisatie

Onze consultants hebben allen een zorgachtergrond en beschikken daarnaast over de juiste kennis van MEXTRA. Deze combinatie van Zorg & IT-gericht handelen biedt de professionaliteit waarnaar u op zoek bent. Wij spreken uw taal, maar ook die van software developers.

Werkwijze van MEXTRA

Bij MEXTRA gaan we altijd op zoek naar de essentie van de gestelde vraag. We kijken daarbij ook naar de toekomst. Is het toevoegen van een button in een applicatie handig voor nu, maar blijkt deze na twee jaar de gebruiksvriendelijkheid te verstoren, dan zoeken we naar een andere, passende oplossing.

Onze consultants nemen u mee in de wereld van softwareontwikkeling. Wij maken gebruik van de Scrum methode en Agile werkwijze. Deze twee typen werkwijzen zijn zowel in de wereld van IT als in de Zorg uitstekend te gebruiken.

De MEXTRA Succes Sprint is een veel gebruikt middel en kan ook voor uw organisatie een grote stap in procesoptimalisatie betekenen.

Trainingen

MEXTRA is overzichtelijk en duidelijk opgebouwd met een gebruiksvriendelijke interface. Om optimaal gebruik te maken van onze software, is het volgen van een training zeer raadzaam. Hierin bieden wij verschillende mogelijkheden:

  • Trainingen in ons trainingslokaal in Nijmegen
  • In-company trainingen op uw locatie

Daarnaast hebben we specifieke trainingen voor eindgebruikers en beheerders. We bieden passende ondersteuning bij het opzetten van een ‘Train de Trainer traject’.

Certificeringstraject

Voor MEXTRA-beheerders is er een certificeringstraject beschikbaar. Daarmee zorgen we dat beheerders alle ins & outs van MEXTRA te weten komen, met daarin speciale aandacht voor privacy en security.