(Werk)documenten

Al jullie formulieren en (werk)documenten veilig in Mextra. Lees hieronder wat we voor je kunnen betekenen.

Snel - Meer tijd voor de cliënt

Safe - Veilig & Grip op de zorgadministratie

Simpel - Persoonlijke support & Geen handleiding nodig

 

Vragenlijsten gemakkelijk in Mextra

Maak zelf een nieuw werkdocument of kies uit een verscheidenheid aan prachtige, kant-en-klare formulieren en documenten. Analyseer je data in Mextra management rapportages met real time data.

Je kunt kiezen uit allerlei opties voor vragen, van meerkeuzevragen tot dropdown-menu’s en lineaire schalen.

Of kies een standaardformulier als basis voor jullie formulier en pas deze helemaal aan op jullie proces.

De reacties op je enquêtes worden netjes en automatisch verzameld in Mextra. Deze data kun je analyseren in Mextra management rapportages.

Deze (werk)documenten en formulieren deel en onderteken je veilig in Mextra met andere professionals, cliënten en het netwerk.

(Werk)documenten en formulieren hoe gebruik je die in Mextra

Samen werken

Ontwerp een (werk)document

Ontwerp zelf of kies 1 van de vele standaardformulieren

Gebruik (werk)documenten veilig in Mextra

Werkdocumenten voor aanmelding, ZRM Matrix, MIC melding, etc, etc gebruik je veilig in Mextra.

Deel (werk)documenten veilig in Mextra

Deel (werk)documenten met andere professionals, cliënten of het netwerk.

Onderteken (werk)documenten veilig digitaal in Mextra

Laat (werk)documenten veilig digitaal ondertekenen door andere professionals, cliënten of het netwerk.

Veel gestelde vragen

De (werk)documenten module gebruik je als archief én om documenten veilig te delen. Door slim om te gaan met de mappen indeling, maak je Mextra een veilige werkplek. Voor jouw organisatie én je ketenpartners. Bekijk hieronder de meest voorkomende vragen.

 • Kunnen (werk)documenten digitaal ondertekend worden in Mextra?

  Je kan alle PDF documenten in Mextra digitaal laten ondertekenen. De ondertekenaars hebben geen Mextra inlog nodig. Het document staat meteen in Mextra. Wat is digitaal ondertekenen? PDF documenten die in de Document Module staan, kunnen digitaal ondertekend worden. Hiervoor start je een proces waarbij je mensen uitnodigt en de voortgang kan bekijken. Wanneer alle betrokkenen hebben ondertekend, wordt er onderaan het document een pagina met de handtekeningen toegevoegd. Zo heb je altijd één ondertekend document dat voor meerdere betrokkenen beschikbaar is.

 • Kan ik toegang per map in het dossier instellen?

  De mappen in de documenten module zijn hetzelfde voor alle cliënten. Dat kan soms lastig zijn. Door toegang te geven, kan een gebruiker de map zien. Wanneer een gebruiker geen toegang heeft, is de map niet zichtbaar. Een simpel voorbeeld Een organisatie heeft medewerkers, cliënten en verwijzers die kunnen inloggen. Een mapje “Signaleringsplannen” is voor de medewerkers en de cliënt te zien. De verwijzer hoeft dat niet te zien.
  In deze map is mogen medewerkers nieuwe documenten uploaden. Een cliënt mag dat niet, maar mag natuurlijk wel lezen. Als de verwijzer inlogt, is alleen het mapje “Voortgangsverslagen” zichtbaar. Zo hoeft er niks gemaild te worden, met wachtwoorden die verlopen.

 • Kan ik alle documenten uploaden?

  In Mextra kan je eigen documenten uploaden. Zo kan je deze documenten veilig bewaren en delen. Documenten mailen is voortaan niet meer nodig. De bestanden staan veilig in Mextra, er wordt continu een backup gemaakt.