Mee(r) doen met Agenda

20 augustus 2021 | door Sjoerd

Jouw eigen agenda bekijken
Via het icoontje kom je in jouw agenda terecht. Een medewerker kan op deze manier zijn/haar werkdag of werkweek beter overzien. En ziet al snel waar dubbelingen staan. Of waar nog ruimte is om een afspraak in te plannen.

Het is nu al mogelijk om afspraken in de toekomst te maken. Je klikt hiervoor rechtsboven op het plusje.

Afspraken van een cliënt bekijken
Selecteer bij Deelnemer de naam van de cliënt. En laat het Door-veld leeg.

Afspraken van een collega bekijken
Laat het deelnemer-veld leeg. Selecteer bij Door de naam van de collega.
Je kan natuurlijk alleen afspraken zien met cliënten waar jij aan verbonden bent.

Hoeveel uren zijn er gemaakt?
Het is vaak handig om een totaal te kunnen zien. Hierdoor weet je of er voldoende zorg geleverd is. Rechts onderaan het overzicht zie je het totaal aantal uren. Wanneer je de filter gebruikt, kan je zo snel zien hoeveel uren er zijn gemaakt.

Medewerker backoffice
De medewerker backoffice (discipline: [r] AdminRechtenTijdregistratie) ziet wel alle afspraken in de agenda die door alle medewerkers gemaakt zijn. We realiseren ons dat dat wellicht een overvol scherm geeft, filters volgen later.

Wat kan er (nog) niet?
In de agenda klikken om op die plek een afspraak/tijdregistratie te maken. Hiervoor klik je op het plusje rechtsboven.

Agenda’s van anderen (collega’s of cliënten) zijn door medewerkers nog niet te bekijken. Toch kan je wel zien welke afspraken een collega heeft. Dit doe je via de overzichtspagina. Je maakt dan gebruik van het filter.

Wat staat er nog meer op de planning?

We gaan de workflow verbeteren. Nu de agenda er is, kunnen we aan de volgende stap gaan werken. De workflow zal voor een zorgverlener veel logischer worden. En de backoffice krijgt meer grip op de registraties. Hoe zien we dat voor ons?

1. Een medewerker maakt afspraken (in de agenda).
2. Aan het eind van de maand controleert de medewerker zijn/haar uren, past waar nodig aan en dient de uren in.
3. De medewerker backoffice voert een laatste controle uit op de ingediende uren en zet deze door naar Controle Productie in Care2Declare. Gebruik je geen Care2Declare dan is het mogelijk de goedgekeurde uren te exporteren naar excel.