Meten, monitoren en verbeteren in de zorg

01 mei 2024 | door Sjoerd

🌟 Verbeter de kwaliteit van zorg met BergOp:
Meer dan 1.300 vragenlijsten binnen handbereik! 📊

Bij Mextra geloven we in échte zorg, en échte zorg begint met effectieve behandelingen. Maar hoe meten we die effectiviteit? Dat is waar BergOp binnenkomt – een krachtig instrument dat zorgorganisaties ondersteunt bij het meten, monitoren en verbeteren van behandelingen.

Met meer dan 1.300 vragenlijsten, waarvan ruim 450 algemeen beschikbaar zijn, biedt BergOp een schat aan mogelijkheden om de effectiviteit van behandelingen te meten. En het beste deel? Dankzij de SSO-koppeling met Mextra is het nu mogelijk om met slechts één klik vanuit Mextra de relevante gegevens rechtstreeks in BergOp te bekijken.

📈 Grip op behandelverloop:
Met BergOp behoudt u te allen tijde een volledig overzicht van het traject, waardoor u kunt anticiperen en bijsturen waar nodig.

🤝 Advies op maat:
Elke zorgorganisatie is uniek, daarom kijkt BergOp graag met u mee om te bepalen welke vragenlijsten en inzichten het meest relevant zijn voor uw specifieke behoeften.

📊 Dashboards voor helder inzicht:
BergOp voorziet in overzichtelijke dashboards, zodat relevante data in één oogopslag te bekijken is. Zo kunt u snel en doelgericht beslissingen nemen om de zorg te optimaliseren.

Kortom, met BergOp en de naadloze integratie met Mextra, legt u de basis voor kwalitatief hoogwaardige zorg. Laten we samen werken aan betere behandelingen en meer tijd voor wat er echt toe doet: onze cliënten.

Nieuw in BergOp: Kant en klare bouwblokken voor BI-tools

Interessant? We verbinden je graag met Bergop.
Stuur ons een bericht via helpdesk@mextra.nl