De beste software voor elke taak in de zorg

06 maart 2023 | door Sjoerd

Mextra als best of breed software oplossing in de zorg verwijst naar een geïntegreerd systeem dat is opgebouwd uit verschillende softwarecomponenten van de beste kwaliteit. Het gebruik van best of breed oplossingen in de zorg biedt een aantal voordelen:

  • Flexibiliteit: Best of breed oplossingen zijn zeer flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van een organisatie. Dit maakt het mogelijk om specifieke oplossingen te integreren die nodig zijn voor de verschillende afdelingen in de zorg, zoals cliëntendossiers, klinische beslissingsondersteuning, facturering, enz.
  • Betere kwaliteit van zorg: Best of breed oplossingen hebben de mogelijkheid om specifieke behoeften en uitdagingen van de zorg aan te pakken en bieden geavanceerde functies en mogelijkheden. Dit kan leiden tot een betere kwaliteit van zorg en cliënttevredenheid.
  • Kostenbesparing: Best of breed oplossingen kunnen organisaties helpen om kosten te besparen door inefficiënties te verminderen.
  • Verbeterde rapportage: Best of breed oplossingen bieden de mogelijkheid om gegevens van verschillende systemen te integreren, waardoor rapportage en analyse gemakkelijker en nauwkeuriger worden.
  • Verbeterde interoperabiliteit: Best of breed oplossingen maken het gemakkelijk om relevante gegevens te delen tussen verschillende systemen en afdelingen in de zorg. Dit kan leiden tot een betere samenwerking tussen zorgverleners en betere cliëntresultaten.

Kortom, Mextra als best of breed software oplossing helpt de zorg bij het verbeteren van efficiëntie, kwaliteit van zorg en cliënttevredenheid, terwijl we tegelijkertijd de kosten verlagen.

Simpel, snel en veilig rapporteren via Mextra, grip op het declaratieproces met Care Expert, diagnostiek & effectonderzoek met BergOp, medicatie via MedIT Solutions B.V. en roosteren en capaciteitsinzichten via PLNR.

Als best of breed oplossing zijn we in staat met alle relevante oplossingen voor de zorg te verbinden en informatie daar te ontsluiten waar dit meerwaarde biedt.

Benieuwd wat dit voor jullie organisatie kan betekenen?
Hier plan je simpel een afspraak wanneer het jou past.