MEXTRA Software

MEXTRA is een elektronisch cliëntendossier dat zich aanpast aan uw unieke werkwijze. Wij bieden een veilige omgeving om gevoelige cliëntgebonden informatie op te slaan en te delen tussen alle betrokkenen rondom de zorg bij uw cliënten.

Vraaggestuurde en doelgerichte zorg wordt door onze methodische aanpak bijna als vanzelf  in gang gezet. Lees meer daarover in onze whitepaper “10 tips voor een efficiënter zorgproces”.

Download whitepaper

[agileform id="5652859542568960"]

MEXTRA Modules

De software van MEXTRA bestaat uit verschillende modules, die zo in te richten zijn dat het naadloos aansluit bij de unieke werkwijze van uw zorgorganisatie. Door de modules geeft MEXTRA een extra impuls aan een methodische aanpak waarbij het systeem zich aanpast aan de methodiek die u hanteert.

MEXTRA Software is uitermate geschikt om de cliënt verantwoordelijk te maken voor zijn eigen ontwikkeling. De betrokkenen hebben toegang tot het online zorgdossier wanneer nodig. Persoonlijke, effectieve en transparante zorg wordt daardoor mogelijk gemaakt.

Declaratie

Het juist verantwoorden en declareren van zorggeld is voor iedere zorginstelling belangrijk. Want snel en correct declareren levert meer omzet en een betere liquiditeit op. Automatiseren kan bovendien tijd besparen. Het is dus belangrijk om dit proces goed in te richten en te waarborgen. Hoe krijgt u dat voor elkaar?

Binnen MEXTRA kunt u online veel gegevens vastleggen en registreren. Wij bieden vanaf nu ook het verantwoorden én declareren van zorggeld in onze applicatie aan.

Expertise

Als organisatie wilt u het belang van de cliënt vooropstellen. Het leveren van goede zorg gaat verder dan alleen het contact tussen de professional en de cliënt. Er zijn veel stakeholders die een rol spelen, met ieder hun eigen belang. Werkwijzen en processen zijn door de jaren heen aangepast, waardoor deze inefficiënt kunnen werken. In een vrijblijvend gesprek kijken we hoe onze expertise uw zorgproces kan verbeteren voor optimale zorgverlening.

[agileform id="5753290943889408"]

Starten met MEXTRA

De overstap naar een elektronisch cliëntendossier brengt veranderingen met zich mee binnen een organisatie. Een professionele begeleiding hierin is vaak erg prettig en van belang om het implementatieproces goed te laten verlopen.

De basis voor een duurzame samenwerking. Ook voor u?

Optimale zorgverlening

MEXTRA is gericht op kleine en grote bedrijven. Heeft uw organisatie één cliënt of juist duizenden? Voor ieder formaat bieden wij een passende inrichting.

Meer dan 250 organisaties maken gebruik van MEXTRA. 

Voor mantelzorgers en startende zorginitiatieven bieden wij MEXTRA MVO, een kostenloze en eenvoudige variant. Hierbij hanteren we een aantal voorwaarden. Lees deze hier: