Starten

Kleine organisaties kunnen eenvoudig en snel beginnen. MEXTRA MVO is een basic versie waarin u snel aan de slag kunt gaan om uw dossiers veilig en verantwoord op te slaan. U krijgt de meest essentiële MEXTRA modules kosteloos beschikbaar.

Groot of klein, MEXTRA kan op uw zorgproces aansluiten. We doen dat immers al bij meer dan 200 zorginstellingen, variërend van gezinshuizen tot instellingen met 1000+ clienten

We gaan met elkaar in gesprek en samen onderzoeken we de vele mogelijkheden die MEXTRA te bieden heeft.
Vragen? Aarzel niet ze ons te stellen.

Bel mij op!

U wordt zo snel mogelijk gebeld


Implementatie

Uw implementatieproces wordt begeleid door onze eigen consultants. Door middel van de MEXTRA Succes Sprint krijgt u uw zorgproces nog beter in beeld en richten we MEXTRA op maat in.  U krijgt ruim de gelegenheid om de inrichting te testen en bij te stellen.

Kosten

MEXTRA berekent kosten per actieve cliënt per maand, dus zonder vast maandbedrag.

De hoogte van de kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld de functionaliteiten van modules, de contractduur en het aantal cliënten in zorg. In een gesprek kunnen wij u makkelijk een indicatie van de kosten voor uw organisatie geven.

MEXTRA MVO

MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij bieden startende ondernemers en mantelzorgers kosteloos de gelegenheid op verantwoord wijze de eerste dossiers op te bouwen en informatie veilig te delen en op te slaan.