MEXTRA Succes Sprint

Hoe ziet de MEXTRA Succes Sprint eruit?

1.

Kennismaken

Tijdens de kennismaking maken we samen een analyse van de zorgprocessen. We doen dat middels de Event Storming methodiek. Een fijne methode die voor alle deelnemers heel veel inzicht geeft.
Per proces brengen we samen de stappen in kaart en kijken we naar de belangen van stakeholders.

2.

Rapport

Na de Event Storming bijeenkomst volgt een nader onderzoek met alle betrokkenen. We presenteren een rapport met daarin aanbevelingen die het zorgproces versterken en de betrokkenheid van cliënten, betrokkenen en medewerkers vergroot

3.

MEXTRA Trial

Een geselecteerde groep medewerkers krijgt de mogelijkheid gedurende 6 weken de voorgestelde MEXTRA inrichting uit te proberen. Zij krijgen uitgebreide toegang en ondersteuning van de MEXTRA consultants. Uiteraard worden vooraf goede afspraken gemaakt.

4.

Evaluatie

We sluiten de Succes Sprint af met een gezamenlijke bijeenkomst. Gebruikers kunnen hun mening geven en hun ervaringen met het online cliëntendossier delen. Wij presenteren de implementatie toets. Hierin staat beschreven aan welke voorwaarde er nog moet worden voldaan om MEXTRA succesvol te implementeren

Workshop

Onze consultants hebben een zorgachtergrond, en komen graag persoonlijk kennismaken met uw organisatie. In een intensieve workshop kijken we samen hoe het zorgproces is ingericht en welke rol de betrokkenen hierin hebben. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Bespreken van de kernwaarden van de organisatie
  • Analyse van de uitvoering van kernwaarden in de praktijk
  • Wat is het verbeterpotentieel in de organisatie
  • Welke rol speelt MEXTRA hierin

Resultaat

Het volgen van de MEXTRA Succes Sprint levert inzichten en aanbevelingen op die het zorgproces versterken in uw organisatie. Het volledige informatieproces in uw organisatie wordt bekeken en geëvalueerd. De aanbevelingen dienen om het zorgproces te versterken en de betrokkenheid te vergroten.

Na afloop van de Succes Sprint heeft u, dankzij onze persoonlijke benadering, de beschikking over een op maat gemaakte software inrichting van MEXTRA.

MEXTRA Succes Sprint aanvragen

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact op.

MEXTRA Succes Sprint Aanvraag (v1)