MEXTRA Succes Sprint

Hoe ziet de MEXTRA Succes Sprint eruit?

1.

Kennismaken

Tijdens de kennismaking maken we samen een analyse van de zorgprocessen. We doen dat middels de Event Storming methodiek, wat voor alle deelnemers veel inzicht biedt. Per proces worden de stappen in kaart gebracht en wordt gekeken naar de belangen van stakeholders.

2.

Rapport

Na de Event Storming bijeenkomst volgt een nader onderzoek met alle betrokkenen. We presenteren een rapport met daarin aanbevelingen die het zorgproces versterken en de betrokkenheid van cliënten, betrokkenen en medewerkers vergroot.

3.

MEXTRA Trial

Een geselecteerde groep medewerkers krijgt de mogelijkheid om de voorgestelde MEXTRA inrichting 6 weken uit te proberen. Uitgebreide toegang en ondersteuning wordt geboden door de MEXTRA consultants.

4.

Evaluatie

De Succes Sprint wordt afgesloten middels een gezamenlijke bijeenkomst, waarbij eerste ervaringen met het online cliëntendossier gedeeld worden. Wij presenteren de implementatietoest waarin beschreven staat aan welke voorwaarden moet worden voldoen voor het succesvol implementeren van MEXTRA.

MEXTRA Succes Sprint aanvragen

Vul uw gegevens in en wij nemen snel contact op.

Sell Succes Sprint Aanvraag (v1)

Workshop

Onze consultants hebben een zorgachtergrond, en komen graag persoonlijk kennismaken met uw organisatie. In een intensieve workshop kijken we samen hoe het zorgproces is ingericht en welke rol de betrokkenen hierin hebben. De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Bespreken van de kernwaarden van de organisatie
  • Analyse van de uitvoering van kernwaarden in de praktijk
  • Wat is het verbeterpotentieel in de organisatie
  • Welke rol speelt MEXTRA hierin

Resultaat

De MEXTRA Succes Sprint levert inzichten en aanbevelingen op die het zorgproces in uw organisatie versterken. Een op maat gemaakte software inrichting is waar wij naar streven!