Admin Training

VOOR WIE?

Deze training is speciaal voor MEXTRA Beheerders en MEXTRA SuperUsers.

WAT KOMT ER AAN BOD?

We gaan van start met uitleg die zich toespitst op het Admin gedeelte van MEXTRA. Vervolgens haken we in op vragen van deelnemers, zodat iedereen van elkaar kan leren.

De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Een goed moment om ervaringen uit te wisselen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Deze training vind plaats in ons trainingslokaal in Nijmegen. Neem uw eigen laptop mee; er is goede WIFI en er zijn voldoende stroomcontactpunten.

Parkeergarages Kelfkensbos en Eiermarkt zijn op loopafstand.

KOSTEN EN BETALING

Deze training kost € 250,- exclusief BTW. Aanmelden kunt u doen via onderstaande link. De factuur wordt achteraf bij uw organisatie in rekening gebracht. Tot minimaal twee weken voorafgaand de training kunt u de reservering kosteloos intrekken.

Admin Training september 2019

12 september 2019 van 09:30 uur tot 12:30 uur. Ridderstraat 29 (eerste verdieping), Nijmegen.

Basics Training

Voor wie?

Deze training is voor iedereen die MEXTRA gebruikt. Deze training wordt vaak bezocht door ZZP-ers en medewerkers van kleine organisaties. In deze training wordt ingegaan op methodisch blijven werken in de praktijk in combinatie met het gebruik van MEXTRA.

Wat komt er aan bod?

Tijdens deze training lopen we samen op een logische manier door de modules in MEXTRA. Iedereen werkt vanuit zijn eigen MEXTRA omgeving. Alles wat we tijdens deze training leren is dan ook direct toepasbaar in de praktijk.

De training wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch. Een goed moment om ervaringen uit te wisselen!

Praktische informatie

Deze training vind plaats in ons trainingslokaal in Nijmegen. Neem uw eigen laptop mee; er is goede WIFI aanwezig en er zijn voldoende stroomcontactpunten.

Parkeergarages Kelfkensbos en Eiermarkt zijn op loopafstand.

Kosten en betaling

Deze training kost € 250- exclusief BTW. Aanmelden doet u via onderstaande link. De factuur wordt achteraf bij uw organisatie in rekening gebracht. Tot minimaal twee weken voor de trianingen kunt u de reservering kosteloos intrekken.

Basics Training Oktober 2019

3 oktober 2019 van 09:30 uur tot 12:30 uur. Ridderstraat 29 (eerste verdieping), Nijmegen.