In 2016 had Ton, een betrokken ouder, nog maar net toegang tot het cliëntendossier van zijn dochter. De verbazing én wensen die hij uitspreekt, horen nog steeds van nieuwe gebruikers terug. Dit is het verhaal van vader Ton.

Roos

Onze 19-jarige MCG-dochter Roos verkeert al sinds haar derde bij Stijntje Buys. Ze vindt daar haar dagbesteding en sinds ruim een jaar logeert ze er ook, iedere vrijdag op zaterdag.
Roos praat niet, loopt niet, functioneert op het niveau van een éénjarige, is erg eenkennig en is 24/7 van zorg afhankelijk. Maar wat een leuke meid!

Vroeger het schriftje – Nu MEXTRA

Dagelijks minimaal twee overdrachten, soms meer. Vroeger per schriftje, nu via MEXTRA. En dat bevalt!
Iedere keer valt op hoe razendsnel de inlog-procedure verloopt. Binnen een mum van tijd is de rapportage gedaan. Het is een stuk laagdrempeliger dan de schriftjes-methode. Ondanks dat er een computer, smartphone of tablet nodig is. Daar komt bij dat op ieder gewenst moment van de dag de rapportage te raadplegen is. En dat is een gigantische plus!

Foto & Video

Vanochtend voor het eerst een foto meegestuurd. Binnenkort gaat er een filmpje mee: hoe Roos thuis het ontbijt naar binnen werkt. Een ware boost in informatieve zin! Eigenlijk willen we heel graag nog meer. Nu kunnen we alleen rapporteren en rapportages inzien.

Afstand aangenaam klein

Roos vertrekt iedere dag naar de dagbesteding, maar dankzij MEXTRA blijft de afstand aangenaam klein.